Actie: Remeha 80 jaar - Ontvang 80 euro retour en maak kans op een gratis Remeha CV-ketel

Remeha bestaat 80 jaar en viert dat groots! Koopt u van 16 februari tot en met 1 mei 2015 een Remeha Avanta, Remeha Tzerra of Remeha Calenta (m.u.v. CW3) en laat u deze plaatsen door een erkend installateur dan ontvangt u € 80 retour en maakt u gedurende de actieperiode elke dag kans op een gratis Remeha cv-ketel.

Direct profiteren van deze actie of wilt u meer weten over deze actie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0313 651236 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Remeha_80_ jaar_korting

 

 

Remeha Avanta 

Remeha Avanta Kieskeurig 
De Remeha Avanta behoort tot de meeste verkochte cv-ketels in Nederland. Het is een HR-Combiketel die doet wat hij moet doen. De ketel is energiezuinig en biedt een goed warmte- en warmwatercomfort.

 Remeha Tzerra (Plus) 

Remeha Tzerra Kieskeurig
De Remeha Tzerra is een CV-ketel met hoge betrouwbaarheid. Een uitermate compact model met een hoge warmte- en warmwatercomfort. Deze ketel is ook beschikbaar met een extra energiezuinige pomp (Tzerra Plus). 

Remeha Calenta

Remeha Calenta Kieskeurig
De Remeha Calenta is een van de meest doordachte HR-ketels ooit en behoort tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt. De vele praktische details en de innovatieve techniek maken deze ketel servicevriendelijk en onderhoudsarm.

Tabor Installatiebedrijf

 • Stuyvenburchstraat 64

  6961 CW Eerbeek

   

  T: 0313 651236

  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificeringen

 • logo Waarborg installateur

 • logo Sei

 • logo uneto

 • logo Winterwarm