CV-installaties

Ketels

Is uw huidige ketel toe aan vervanging? Moet uw ketel gecontroleerd worden? Of heeft u een storing? Wij kunnen u helpen met alles voor uw CV installatie. Wij zijn dealer van Bosch, Remeha en Nefit, maar plaatsen alle types van verschillende merken. Tegenwoordig kunt u een keuze maken uit een scala van verwarmingsketels en installaties.
 • Combi-ketels die naast warmte ook zorgen voor warm tapwater
 • CV-ketels in een VR (verbeterd rendement) en een HR (verhoogd rendement)
 • CV-Installaties in combinatie met zonne-energie
Onze adviseur kan u volledig informeren en helpt u graag.

Radiatoren

Van simpele radiatoren tot designradiatoren, er zijn vele mogelijkheden passend bij elk interieur en geschikt voor elke ruimte in uw huis zoals de badkamer, keuken en woonkamer. Voor een goed advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben radiatoren van onder andere
 • Thermic
 • Jaga
 • Vasco
 • Henrad
 • Brugman

Vloerverwarming

Geen koude voeten meer en uw huis goed verwarmen, dat is mogelijk met een goede vloerverwarming. Vloerverwarming is een stralingswarmte die optimaal wordt verspreid en geeft gegarandeerd een stabiele temperatuur in uw huis. Het aanleggen van vloerverwarming is mogelijk bij nieuwbouw en renovatie. Neem voor de exacte mogelijkheden contact met ons op.
Dak-, zink- en koperwerken

Dak-, zink- en koperwerken

Voorkom een lekkage en laat uw dak-, zink- en koperwerken goed onderhouden! Een lekkage kan veel schade aanrichten die u met goed onderhoud kunt voorkomen. Vergeet naast uw dak niet regelmatig uw goten te controleren en schoon te maken. Veel lekkages worden veroorzaakt door goten die verstopt zijn geraakt. Heeft uw dak onderhoud nodig, wilt u uw dak renoveren of moet uw dak gerepareerd worden? Voor al uw dak-, zink- en koperwerken kunt u contact met ons opnemen. Deskundig en betrouwbaar helpen wij zowel bedrijven als particulieren met hun dakwerken. Voor elk type dak kunt u bij ons terecht zoals goten, bitumen, kunststof, zinken en koperen daken.

Gas, water en legionella

Gasinstallatie

Tabor Installatiebedrijf is een erkend gastechnisch installatiebedrijf. Naast het ontwerpen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd om deze installaties te keuren. Kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Waterleidinginstallaties

Water is één van de eerste levensbehoeften. Daarom is het zo belangrijk dat het aanleggen van warm-koud waterleidingen met de groots mogelijke zorg gebeurt door een geschoolde installateur zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Legionella

Legionella is een bacterie die zich prettig voelt in redelijk schoon water bij een temperatuur van ongeveer 25 graden tot ongeveer 45 graden. De legionella bacterie is gevaarlijk voor iedereen zijn gezondheid. Goede waterinstallaties en controles zijn erg belangrijk om legionellabesmettingen te voorkomen. TIPS! Na bijvoorbeeld een vakantie is het verstandig alle koud- en warmwaterkranen gedurende een minuut door te spoelen. Laat het water rustig stromen, niet vernevelen! Ook een tuinslang die in de zon ligt of hangt kan warm worden waardoor legionella zich kan ontwikkelen. Hangt de tuinslag in de zon, spoel hem dan elke dag even door, ook hierbij geldt, niet vernevelen! Heeft u de mogelijkheid de tuinslag ergens uit de zon te bergen, dan is dat altijd beter. Voor meer informatie over legionella, wat u tegen legionella kunt doen kunt en hoe wij u daarbij kunnen helpen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Riolering

Is uw riolering verstopt of toe aan preventief onderhoud, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de beste apparatuur en expertise verhelpen wij de verstopping. Uiteraard zijn wij er ook voor u bij een verstopping in uw afvoer. Ontstopper TIP! Ga niet zelf aan de slag met ontstoppingskorrels. Deze maken het vaak alleen maar erger of lossen het probleem voor korte tijd op, waarna u snel weer met een verstopping zit die hardnekkiger blijkt te zijn. Heeft u last van een verstopping? Neem dan direct contact ons op, dan helpen wij u er zo spoedig mogelijk vanaf en zo bespaart u uzelf heel wat moeite, stank en overlast.

Camera inspectie

Met behulp van een camera is het probleem vaak op te sporen, waarna we de gepaste maatregelen kunnen nemen.Camera Riool Inspectie  

Sanitair

Een badkamer is naast een plek om je te wassen ook een perfecte plek om tot rust te komen. Er zijn vele mogelijkheden om dit te realiseren in zowel kleine als grote badkamers. Voor al het sanitair in uw badkamer, maar ook voor uw toilet kunt u bij ons terecht. Ons aanbod varieert van heel simpel tot zeer luxueus van verschillende merken. Al het sanitair dat wij aanbieden is uiteraard van goede kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:
 • advies voor de inrichting van uw badkamer en toilet
 • aanschaf van het sanitair
 • installatie van het sanitair
U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen of te bellen. U kunt ook via de offerte pagina aangeven waar u interesse in heeft en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Pand Instalatiebedrijf Tabor Eerbeek