Gasinstallatie

Tabor Installatiebedrijf is een erkend gastechnisch installatiebedrijf. Naast het ontwerpen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd om deze installaties te keuren. Kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Waterleidinginstallaties

Water is één van de eerste levensbehoeften. Daarom is het zo belangrijk dat het aanleggen van warm-koud waterleidingen met de groots mogelijke zorg gebeurt door een geschoolde installateur zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Legionella

Legionella is een bacterie die zich prettig voelt in redelijk schoon water bij een temperatuur van ongeveer 25 graden tot ongeveer 45 graden. De legionella bacterie is gevaarlijk voor iedereen zijn gezondheid. Goede waterinstallaties en controles zijn erg belangrijk om legionellabesmettingen te voorkomen.

TIPS! Na bijvoorbeeld een vakantie is het verstandig alle koud- en warmwaterkranen gedurende een minuut door te spoelen. Laat het water rustig stromen, niet vernevelen! Ook een tuinslang die in de zon ligt of hangt kan warm worden waardoor legionella zich kan ontwikkelen. Hangt de tuinslag in de zon, spoel hem dan elke dag even door, ook hierbij geldt, niet vernevelen! Heeft u de mogelijkheid de tuinslag ergens uit de zon te bergen, dan is dat altijd beter.

Voor meer informatie over legionella, wat u tegen legionella kunt doen kunt en hoe wij u daarbij kunnen helpen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Pand Instalatiebedrijf Tabor Eerbeek