Tabor Installatiebedrijf is al sinds 1926 werkzaam in Eerbeek en omgeving. H. Tabor begon met een kleine werkplaats aan de Smeesstraat te Eerbeek met loodgieterswerken en het pulsen van pompen. Het bedrijf groeide snel en de kleine werkplaats werd daarmee te klein. Tabor verhuisde naar Stuijvenburchstraat 64 te Eerbeek waar het nog steeds gevestigd is. Sinds 1934 is Tabor Installatiebedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In 1968 nam de zoon, ook H. Tabor genoemd, het bedrijf over van zijn vader. Momenteel wordt Tabor Installatiebedrijf geleid door de heer P. Rasenberg, bijgestaan door mevr. M. Rasenberg- Tabor, dochter van H. Tabor.

U kunt bij Tabor Installatiebedrijf terecht voor al uw sanitair, uw water-, gas- en cv-installaties, waaronder zonnepanelen, uw dak-, zink- en koperwerken en uw riolering. Tabor Installatiebedrijf werkt samen met verschillende partners om mooie projecten te realiseren en onderhouden en met verschillende leveranciers om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Partners en leveranciers

Onze partners zijn onder andere Zweers, Veenbouw, Varego Elektrotechniek en Palsgraaf. Onze leveranciers zijn onder andere Technische Unie, Gévier Dales, Wasco, Plieger en Rensa.Wij werken onder andere voor Sprengenland Wonen en Smurfit Kappa te Eerbeek. Daarnaast werken wij samen met Zweers bouw voor Quick Help, noodhulp en volledig herstel bij opstalschades.

Certificereningen

Tabor Installatiebedrijf beschikt over enkele certificeringen en erkeningen waaronder